Posted on

Snus is poederachtige rookloze tabak die als droog spul begon in Zweden. Het is niet gefermenteerd en wordt tussen de lip en het tandvlees geplaatst. Dit droge spul was verkrijgbaar als losse en donkere substantie, maar vanaf vandaag is het verkrijgbaar in een ronde doos met uitgelicht materiaal. Door de populariteit en ontwikkeling is het verkrijgbaar in het wit. De kopers kunnen het in grote of kleine porties kopen.
Eerder werd de sterkte van de snus standaard gemeten, maar nu wordt deze gemeten op een schaal van 1-4. De koper kan de sterkte kiezen die hij verkiest. Met de groeiende vraag zijn er veel smaken aan de markt toegevoegd. U kunt de verschillende smaken op de markt vinden en de lijst met snus is onderverdeeld in sterkte, smaak en indeling.
Laten we de verschillende formaten, sterke punten en smaken van snus die op de markt verkrijgbaar zijn, begrijpen, die als volgt zijn:

Formaat:

 • Slank
  Het smalle formaatgedeelte is dunner; dit betekent dat het niet langs de tanden wordt uitgetrokken. Het blijkt subtieler te zijn.
 • Groot
  Het grootformaat heeft een grote en brede portie, dit is tevens de eerste portiegrootte die op de markt verkrijgbaar is. In sommige landen is dit formaat de meest populaire portiegrootte van snus.
 • Mini
  Het korte en dunne gedeelte snus dan alle andere verschillende formaten. De miniportie is verkrijgbaar in een kleine doos en is zeer discreet.
 • heel slank
  Een gelijkmatig dun deel van snus, dat slank is dan het dunne deel. De grootte van de superslanke snus is vrij discreet. Mensen die liever niemand hun snus laten zien, moeten een superslank formaat gebruiken.

Kracht

Een decennium geleden was de kracht van snus niets, zoals het standaard werd gemeten, maar met een groeiende markt; het wordt nu gemeten op de schaal 1-4. Er zijn enkele soorten snus die een hoog nicotinegehalte hebben, waardoor het sterker is. De sterkte wordt gemeten aan de PH-waarde, het vochtgehalte en de smaak van de snus.
Niveau 1 van snus is origineel en heel normaal. Het wordt aangegeven door twee punten die op de doos worden vermeld. Niveau 2 is een beetje sterk en wordt aangegeven door drie punten. Door de sterke snus heeft het een hoog nicotinegehalte in combinatie met andere smaken. Level 3 is extra sterk. Het wordt aangegeven door vier stippen en is de sterkste snus die men ooit heeft meegemaakt. Niveau 4 wordt beschouwd als het ultrasterke of supersterke. Vijf volledige stippen geven dit niveau aan. Dit niveau is nieuw geïntroduceerd en is de sterkste snus.

Smaak

Smaak kan de smaak van alles versterken en de smaak in snus kan je de beste ervaring bieden. Wanneer we het hebben over de smaak van snus, wordt deze beheerst door twee groepen: traditionele en originele snus met rookgeur en smaak van tabak en samen met de smaak van munt. De snus die niet wit is, heeft een rokerig aroma en de smaak van tabak. Dit maakt de beste smaak van snus.